Heerlijk genieten

op een boogscheut van Sarnano, Italië

Kasale di Tenna

Kasale di Tenna is een vakantiewoning in Le Marche, Italië. Op de rand van het natuurpark ‘Parco Nazionale dei Monti Sibillini’, in de gemeente Sarnano.
Deze vakantiewoning ‘Kasale di Tenna’ vormt samen met twee glamping tenten het project ‘Borgo di Tenna’. Kasale di Tenna kan afzonderlijk of samen met Tende di Tenna gehuurd worden als vakantieverblijf. Het vakantiehuis is door de Belgische eigenaar gebouwd met het oog op privacy, rust, comfort en éénheid met de omringende natuur.

Respectvol genieten dus, in een hypermoderne omgeving met prachtig zicht op een goedbewaard middeleeuws dorp.

Het 5ha groot domein van Borgo di Tenna met de Kasale, de Tende en een panoramisch zwembad vormen een ideale vakantiebestemming voor wie het traditionele massatoerisme wil verlaten en het echte ‘Bella Italia’ wil ontdekken.

800m boven de zeespiegel, op de grens tussen de Sibbilijnse bergen en de Italiaanse heuvels.
Midden in de natuur en met een adembenemend zicht op het lager gelegen Sarnano, een typisch Italiaans middeleeuws dorp dat een evenwicht vond tussen toerisme en traditie.

SlapenSlapen

Kasale di Tenna is compact gebouwd maar biedt alle comfort.
De slaapkamer telt vier slaapplaatsen (2x1 + 1x2), in de living is een volwaardig dubbel bed weggeborgen in het meubilair. Kasale di Tenna is in zomerse omstandigheden geschikt voor maximum zes personen.

In de winter is het een ideale weekendbestemming voor een gezin met maximum 2 kinderen. Grotere groepen kunnen Kasale di Tenna en Tende di Tenna samen huren.
Het gehele complex biedt slaapgelegenheid aan 12 personen.

LevenLeven

De leefruimte van de Kasale is uitgerust met een moderne ruime keuken, royaal voorzien van de nodige toestellen en uitrusting. Keuken en leefruimte sluiten naadloos aan met een terras onder een pergola.
Relaxte zomerse barbecues met direct contact tussen keuken, terras en tuin zijn evident. De leefruimte heeft ook een modern haardvuur voor sfeer en als aanvulling op de vloerverwarming.

Aan de keuken paalt een semi-overdekt terras. Een pergola zorgt voor voldoende schaduw, langs een open achterzijde komt ’s zomers een verfrissende bries van de achterliggende heuvels.

De tuin en het zwembad (een infinity pool van 10x6m) worden gedeeld met de bewoners van Tende di Tenna.

PraktischPraktisch

Gemakkelijk bereikbaar met de wagen maar een routebeschrijving voor de laatste kilometers is noodzakelijk. Google Maps en GPS situeren de site immers ‘offroad’ maar landwegen tot aan de Kasale zijn vlot toegankelijk.
Nabije luchthavens zijn Perugia, Ancona, Pescara & Rome.

Huren in het hoogseizoen (juli-aug) gaat per week van zaterdag op zaterdag.
De tussenseizoenen en de winter kan je huren op dagbasis.
Ook weekendformules zijn mogelijk. Je kan rechtstreeks een informatieaanvraag indienen via onderstaand formulier.

OmgevingOmgeving

Kasale di Tenna is gelegen in Sarnano, centraal Italië in de regio Marche, grenzend aan Umbrië. Een ideale uitvalsbasis voor mountainbikers, wandelaars, bescheiden klimmers en liefhebbers van authentieke Italiaanse dorpen, op de grens tussen hooggebergte Monti Sibbilini – tot 2400m) en het typisch Italiaans heuvellandschap.

De Adriatische kust is vlot bereikbaar en biedt naast mooie zandstranden, kliffen en palmrijke wandeldijken een grote variatie aan mogelijkheden voor de meer sportieve kusttoerist. De toeristische infrastructuur is overal goed uitgebouwd maar het gebied geniet toch van een rustige drukte.

Contacteer onsContacteer ons

Interesse in een verblijf bij Kasale di Tenna, of heeft u nog enkele vragen?
Wenst u een prijsaanvraag door te sturen, of wil u weten of uw vakantieperiode nog beschikbaar is? Aarzel niet en contacteer ons via het formulier, en wij trachten u zo snel mogelijk van antwoord te voorzien.

Onze contactgegevens:
Winnewald Dejonckheere
email  info@kasaleditenna.be
phone  +32 (0)493 09 33 33

Kasale di Tenna
Contrada Collina
Piane di Tenna 116
62028 Sarnano, Italië

Formulier

Kasale di Tenna
Oeps, uw web browser wordt niet ondersteund :(

www.kasaleditenna.be werkt met een groot aantal browsers. Maar indien u wil gebruikmaken van alle mogelijkheden en functionaliteiten, gelieve een upgrade uit te voeren naar een moderne browser. U kan de laatste versie van de ondersteunde browsers hieronder vinden:

 

Google Chrome

 

Mozilla Firefox

 

Apple Safari

 

Microsoft Internet Explorer

Waarom moet ik upgraden?

Met een verouderde browser op het internet surfen is net als met een stoomtrein op de sporen van een supermoderne trein reizen -- het zal wellicht werken, maar er wordt geen gebruik gemaakt van de snelheid en veiligheid van alle moderne technologie. Een nieuwe, up-to-date browser zal minder vaak vastlopen, uw pagina's zullen veel sneller geladen worden en u zal heel wat beter beveiligd zijn tegen allerhande virussen en malware-aanvallen.

Tot binnenkort!